Vánoční přání Moniky Absolonové: Ať jde do…!

Monika Absolonová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. prosince 2020 11:21

Přání se nemají vyslovovat nahlas, Monika Absolonová si ale řekla, že to své, které se bezpochyby shoduje s přáním mnoha lidí, vysloví nahlas. Co oblíbená zpěvačka chce?

Každý máme na Štědrý den něco, co si z celého srdce přejeme. O Vánocích to tak evidentně má i Monika Absolonová, která se na sociální síti pochlubila stromečkem a připojila jedno takové vánoční přání.

Nejprve se na instagramu obrátila směrem ke svým fanouškům. „Milí moji virtuální přátelé, ráda bych Vám popřála všechno nejlepší! Krásné Vánoce! Ať jste zdraví, spokojení, šťastní, obklopení těmi, které milujete,“ uvedla dvojnásobná maminka.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Monika Absolonova (@monika_absolonova)

Následně zpěvačka vyslovila přání, které má nejspíš momentálně spousta lidí po celém světě. Ten totiž již od jara svírá koronavirová pandemie, v posledních dnech je tu však naděje v podobě vakcíny.

„Jestli bych mohla mít, Ježíšku, jedno speciální přání, tak bych Tě poprosila, abys mi zítra pod náš stromeček splnil přání, a to, aby šel ten vir do pryč. Definitivně. To bych si moc přála,“ napsala Absolonová.

Témata: Monika Absolonová