Iva Janžurová v ohrožení života? Přední české herečce hrozí selhání srdce!

Janžurová, Iva 6

Autor: stars24.cz

15. března 2018 10:43

Iva Janžurová může být v ohrožení života. Herečka dostala chřipku a začaly velké zdravotní komplikace, se kterými není radno si zahrávat. Původně chtěla Iva svojí nemoc přechodit, to jí ale výslovně zakázal lékař, který musel být nekompromisní.

Janžurová je velmi pracovitá a nechce zklamat své fanoušky, z toho důvodu také nechtěla zrušit ani jedno ze svých představení. Musel zasáhnout lékař. „Byl jsem nekompromisní! Řekl jsem Ivušce, že to musí vyležet. „Bronchitida není žádná banalita. Hlavně ne v jejím případě!“ Sdělil lékař deníku Blesk. Právě toto onemocnění může v některých případech skončit i selháním srdce.

Zánět průdušek se jí postupně vytvořil po lehké chřipce, se kterou neležela. Nyní však musela uposlechnout nařízení svého lékaře, který ji upozornil na možná rizika nedoléčení nemoci. Janžurová podstoupila nedávno operaci srdce, měla by být v klidovém režimu a nezahrávat si s nemocí, která sice na první pohled může vypadat nevinně, avšak u lidí se srdečními komplikacemi může mít fatální následky.

Kvůli její nemoci se musí rušit představení v Národním divadle a v dalších, kde herečka účinkuje. Divadla mění představení za jiné a v případě nespokojenosti diváků nebo v situaci, kdy diváci již představení viděli, vrací peníze. Iva dělá všechno proto, aby se co nejdříve vrátila zpět na divadelní prkna. 

Janžurová je jednou z nejznámějších hereček u nás. Již několik generací těší svými skvělými hereckými výkony, jak v divadle, tak ve filmech. Jejími nejznámějšími rolemi byly například ve filmu Čtyři vraždy stačí, drahoušku, Pane, vy jste vdova!, Což takhle dát si špenát nebo novější Čert ví proč. Přejeme herečce brzké uzdravení.

Témata: Iva Janžurová