Alice Bendová se vzpírá vládním opatřením? Tohle nám neberte, vzkazuje!

Alice Bendová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. prosince 2020 9:33

Některá vládní opatření proti šíření koronaviru nejsou lidem úplně po chuti. Alice Bendová dala na sociální síti jasně najevo, co by si politici mohli odpustit. Herečce jde o dobro dětí.

Vláda dnes rozhoduje o dalším zpřísnění opatření proti šíření koronaviru, které už by odpovídalo pátému stupni systému PES. Nastat by podle ministra zdravotnictví Jana Blatného (za ANO) mohlo od neděle 27. prosince.

Mnoho lidí už samozřejmě apeluje na politiky, aby jednotlivé restrikce pořádně zvážili. Zapojila se i Alice Bendová, které jde o jednu konkrétní věc. Jako dvojnásobná maminka si přeje, aby se děti nadále mohli věnovat zimním radovánkám.

„Teď už je jasný, že to opět zavřou, což už jsme věděli, když to všechno najednou otevřeli, prakticky při stejných číslech, jako jsou teď. S tím nic neuděláme. Ale já moc prosím, nechte našim dětem otevřené sjezdovky a kluziště,“ uvedla na instagramovém profilu.

„Co je zdravějšího než pobyt na čerstvém vzduchu? Klidně budeme dojíždět, budeme mít roušky, budeme dodržovat rozestupy, ale tohle nám neberte!“ vzkázala oblíbená herečka vládě.

Témata: Alice Bendová