Ivana Gottová se ozvala s vánočním dárkem pro fanoušky Karla Gotta (†80)!

Karel Gott s manželkou Ivanou na záběrech z filmu Karel 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. prosince 2020 8:38

Ivana Gottová se rozhodla, že fanouškům svého muže zpříjemní letošní Vánoce. Jak toho dosáhla? Vdova včera na sociální síti prozradila velkou novinku týkající se jednoho z projektů.

Fanoušci Karla Gotta (†80) už se jednoho milého předvánočního dárku dočkali od kapely Kryštof, která pustila do světa píseň Vánoční, v níž zní také hlas legendárního zpěváka. Tři dny před Štědrým dnem se příznivci dočkali dalšího.

Ivana Gottová zveřejnila v pondělí večer na svém instagramovém profilu důležité oznámení. „Vážení a milí, drobných radostí není v tomto předvánočním čase nikdy dost. A já snad pro vás jednu drobnou radost mám,“ uvedla svůj příspěvek.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Karel Gott Agency (@karelgottagency)

Vdovou nově zveřejněné informace se týkají dlouho očekávaného uvedení dokumentárního snímku o Gottovi do tuzemských kin. „Pokud nám budou okolnosti přát, předpokládaný termín premiéry filmu Karel je 13. května 2021,“ dodala Gottová.

Dokument měl původně mít premiéru dávno za sebou, naplánována byla na 15. října. Snímek však zatím vidělo jen pár vyvolených během zářijového Febiofestu.

Témata: Ivana Gottová Karel Gott