Těhotná Monika Leová prozradila pohlaví miminka: Budeme mít…!

Monika Leová je těhotná. 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. prosince 2020 16:09

Monika Leová na podzim oznámila, že čeká miminko. Sdílná je modelka a moderátorka i nadále, což potvrdila o víkendu. S manželem totiž fanouškům prozradili pohlaví dítěte.

Do letošního baby boomu v českém šoubyznyse se zapojila také Monika Leová, když na podzim, konkrétně koncem října, oznámila, že s manželem Martinem, za kterého se provdala v roce 2018, čekají prvního potomka.

O uplynulém víkendu se pár rozhodl prozradit další podrobnosti, a to prostřednictvím vtipného videa na instagramovém profilu. Nastávající rodiče si řekli, že prozradí pohlaví miminka. Po chvíli napětí vyšlo najevo, že to bude holčička.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Monika Leová (@leova_monika)

Rodačka z Prahy s vietnamskými kořeny je s tím bezpochyby obzvlášť spokojená, protože se dočká dcery, která se výhledově může vydat v jejích šlépějích. Modelka toho do svých 29 let stihla opravdu dost.

Leová je mimochodem Českou Miss Earth za rok 2013, díky tomuto úspěchu se dostala k práci v médiích, když získala exkluzivní smlouvu na televizní stanici Prima, kde dlouhá léta uváděla Odpolední zprávy.

Témata: Monika Leová