Jaromír Jágr se toho nebojí! Co dělá s partnerkou Dominikou?

Jaromír Jágr s přáteli v centru Prahy. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. prosince 2020 14:11

Osobní život Jaromíra Jágra je pod neustálým drobnohledem, momentálně je ale těžší se něco dozvědět, protože jeho současná partnerka se oproti Veronice Kopřivové mnohem víc straní pozornosti. Co je v něm tedy nového?

Dlouho nebylo slyšet o vztahu Jaromíra Jágra s Dominikou Branišovou, až to mnohé přivedlo k myšlenkám, zdali se náhodou nerozešli. Legendární hokejista se dokonce vrátil na led, jako by potřeboval na něco zapomenout.

Jenže nyní dal v rozhovoru pro deník Blesk jasně najevo, že v osobním životě je dál všechno při starém, když prozradil, v čem má Dominika jeho důvěru. I v mnoha roky fungujících vztazích je tomu přitom jinak.

Slavný útočník totiž přiznal, že mu nedělá problém pustit partnerku za volant. V poslední době mě hodně vozí. Už se pořádně rozjezdila. Řidičák tedy měla už dlouho, ale asi čtyři roky nejezdila. Tak si dala pár kondičních jízd a jde jí to. V autě se s ní nebojím,“ svěřil se.

Jágr dodal, že od něj Dominika v autě neslyší ani žádné kritické poznámky, jak by možná někteří očekávali. „Ona mi do toho taky nekecá. A i kdyby, není nic jednoduššího než zesílit rádio!“ dodal s nadsázkou.

Témata: Jaromír Jágr Dominika Branišová