Zásadní změna u Karlose Vémoly: Lela Ceterová byla hodně zaskočená!

Karlos Vémola a Lela Ceterová 14

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

21. prosince 2020 17:47

Zápasník MMA Karlos Vémola (35) se rozhoupal k zásadnímu kroku! Požádal svou partnerku a maminku své dcerky Lelu Ceterovou (30) o ruku. Před pár měsíci to přitom vypadalo, že je mezi nimi definitivní konec!

Když se v létě fanoušci dozvěděli, že se vztah zápasníka Karlose Vémoly a modelky Lely Ceterové rozpadl, byl to pro mnohé šok! K rozchodu totiž došlo jen pár měsíců po narození jejich dcery Lili. Za vše mohla údajná nevěra ze strany MMA bojovníka.

Jejich odloučení ale netrvalo dlouho. Jak vás již server stars24.cz informoval, po pár měsících se spolu zase začali veřejně ukazovat a na sociálních sítích se opět objevovaly jejich společné fotografie. A jak se zdá, krize je teď zažehnána už definitivně!

Svalnatý sportovec totiž na oslavě prvních narozenin dcerky Lili požádal její matku Lelu o ruku! Vémola při žádosti poklekl na koleno, jak se sluší a patří. Všude kolem něj byly v tu chvíli růžové balonky, v popředí navíc stál několikapatrový růžový dort.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Karlos "Terminator" Vemola (@karlos_terminator_vemola)

Video se žádostí zveřejnil zápasník na svém instagramu. Okomentoval ji emotikony se srdíčky a prstenem. Kromě toho zveřejnil i několik fotografií. Snímek s prstýnkem zveřejnila i Lela, která přiznala, že v tu chvíli se jí nedostávalo slov. Prozradila také, že řekla „ano“.

Zdá se tedy, že údajnou Vémolovu nevěru už oba hodili za hlavu. Na společných fotkách se snaží světu ukázat, že je mezi nimi opět vše v nejlepším pořádku.

Témata: Karlos Vémola Lela Ceterová