Monika Absolonová přiznala: Koncerty u ní vyvolávají nepříjemné pocity!

Monika Absolonová 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. prosince 2020 9:35

Monika Absolonová měla v těchto dnech absolvovat vánoční koncertní šňůru, není tedy divu, že dává jasně najevo, jak moc jí chybí možnost koncertovat před lidmi. Dokonce kvůli tomu má jisté nepříjemné pocity.

Umělci si pochopitelně uvědomují závažnost současné situace, kdy jim opatření proti šíření koronaviru znemožňují pořádat vystoupení před diváky. Naštěstí je možné se příznivcům připomenout alespoň virtuální formou.

Dělá to třeba Monika Absolonová. „Já měla dnes zase koncert, v posledních dnech je to můj už třetí koncert a čtvrté vystoupení. Jsem za to moc ráda, zároveň mám vždy po skončení pocit úzkosti, protože bez Vás to prostě nejde. Nebo jde, protože věřím, že tam někde za čočkou kamery jste, ale není a nebude to ono,“ svěřila se na instagramu.

„Vaše reakce je to, proč to všichni děláme… Nechci Vás rozesmutnit, jen naznačit, že až se otevře někdy kultura a Vy přijdete na kohokoliv na představení či koncert, tak se připravte na obrovskou vlnu naší potlačené energie. Myslím, že se máte na co těšit!“ konstatovala zpěvačka.

I tak dokáže Absolonová vyvolat diskuze i nyní. „Baví mě vaše dohady o tom, co mi sluší či ne. Když jsem byla mladší, a napsali byste něco kritického, tak bych byla smutná. Teď už ne. Neberte to špatně, ale věk dává jednu přidanou hodnotu, a to je nadhled,“ dodala.

Témata: Monika Absolonová