Josef Laufer: Překvapivá slova o jeho propuštění z nemocnice!

Josef Laufer (autor: Andrea Vernerová) 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. prosince 2020 8:58 | Aktualizováno: 22. prosince 2020 22:04

Rodinní příslušníci i přátelé už pěknou řádku měsíců vyhlížejí zlepšení zdravotního stavu Josefa Laufera. Jeho dcera nyní dokonce promluvila o možném propuštění tatínka z nemocnice.

Kolegové a kamarádi už od jara bedlivě sledují vývoj zdravotního stavu Josefa Laufera, který již tři čtvrtě roku leží v nemocnici, kde je pod nepřetržitým dohledem lékařů. Od nich dostává informace jeho dcera Ester, která by ho na Vánoce nejradši měla doma. Vánoční zázrak se však nekoná.

„Táta bude v nemocnici, to je dané. U něj je zdravotní riziko velmi vysoké, což je ale pro všechny,“ řekla Lauferova dcera webu extra.cz, která má pro nemocniční personál jen slova chvály. Dobře si navíc uvědomuje, že nikdo jiný o něj tak dobře pečovat nedokáže.

Zdravotními problémy navíc dlouhodobě trpí i manželka herce a zpěváka. „Mým hlavním cílem je, aby se rodiče dostali domů skutečně až ve chvíli, kdy to bude pro jejich zdraví opravdu dobré. Rozhodně nechci, aby šli domů co nejdřív, ale až když to skutečně půjde,“ konstatovala Ester.

„Pokud se všechno povede, vyjdou všechny testy, aspoň maminka by mohla být s námi na Štědrý den doma. Pro rodinu by byla velká vzpruha, kdybychom mohli mít maminku na Vánoce doma,“ dodala.

Témata: Josef Laufer