Leoš Mareš šokuje fanoušky! Uspořádá online koncert do obyváku, tohle ale nikdo nečekal!

Leoš Mareš 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

19. prosince 2020 15:35

Leoš Mareš sám o sobě neustále tvrdí, že není zpěvák. Přesto si nastavil takové podmínky, které si žádný český hudebník nedovolil. Chce totiž uspořádat online koncert, ale za pěkně mastné "vstupné".

Online koncerty přenášeny v době pandemie živě přes internet se staly jakýmsi standardem. A to nejen v Česku, uchylují se k nim i hvězdy světového formátu.

Zatímco je ale většina českých zpěváků a zpěvaček pořádá zdarma, světové hvězdy si za vystoupení leckdy nechají zaplatit aspoň malou sumu. Například koncert legendární kapely Toto přišel zájemce na zhruba 500 korun.

Leoš Mareš se ale rozhodl zajít ještě dál. O vánočních svátcích uspořádá online koncert, za který si ale inkasuje stejnou cenu, jako za vstupenku do O2 arény.

"Tisíce z vás zažily letos během léta atmosféru Starých pecek. Na druhý svátek vánoční, 26. prosince, se ale odehraje něco výjimečného, něco, co nikdo nečekal a co tu ještě nikdy nebylo. Speciální, unikátní, emotivní, intimní, a přesto na závěr spektakulární dvouhodinová show. A vy můžete být u toho!" napsal Mareš.

"Ještě jednou budete mít letos šanci zažít Staré pecky. Živě a v přímém přenosu. Vánoční speciál z nového bytu. Hosté, které znáte, tak jak je neznáte. Příběhy, živá vystoupení, spousta překvapení a na závěr největší ohňostroj roku," dodal ke koncertu.

Navzdory tomu ale řadu Čechů rozlítilo, že by měli platit za vstupenku 990 korun. To si totiž drtivá většina českých ani světových hvězd nedovolila.

Témata: Leoš Mareš