Michaela Kuklová: Nejhorší moment! Z rakoviny ještě není venku!

Kuklová, Michaela 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. prosince 2020 21:35

Michaela Kuklová prožila opravdu turbulentní rok. Zatímco jiní řešili koronavirus, ona se trápila kvůli rakovině, která jí byla diagnostikována. Sympatická herečka nyní přiznala, jaký moment byl zatím nejhorší.

Michaela Kuklová v rozhlasovém pořadu Xaver a host nejprve mluvila o divadle, kde se podle svých slov nevyhýbá žádnému žánru. „Vždycky jsem inklinovala k tragédiím, ale ty zažívám v životě, tak na jevišti upřednostňuji komedii,“ nechala se slyšet.

Představitelka princezny Jasněnky tím nejspíš narážela na vážnou nemoc, která se jí připletla do života před nedávnem. Lékaři jí diagnostikovali rakovinu prsu. V jakém stavu se momentálně nachází?

„U rakoviny nemůžeš říct, že jsi z toho venku, to až tak za deset let. Já mám léčbu na pět let, ale od samého začátku jsem si nastavila hlavu na to, že to odoperují, nebude to tam a budu zdravá,“ konstatovala herečka zcela upřímně.

Kuklová prozradila, jaký moment byl vůbec nejhorší. „Když mi po biopsii sestřička zavolala, že se mnou chce doktorka mluvit. Odpověď chceš ale vědět hned, nevědomost je špatná, protože nemůžeš nic řešit. Když už řešíš, je to v pohodě,“ svěřila se.

Témata: Michaela Kuklová