Hana Zagorová: Strach o podobu letošních Vánoc! Čeho by litovala?

Hana Zagorová a Štefan Margita už jsou zdraví. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. prosince 2020 20:02

Vánoce se nezadržitelně blíží, přípravy na svátky nepodceňují ani Hana Zagorová a Štefan Margita. Slavná zpěvačka ale přiznala, že o jejich letošní podobu má tak trochu strach. Co by jí bylo líto?

Už ani ne za týden usedneme ke štědrovečerní tabuli. Jako každý rok se lidé zajímají o to, jak prožívají Vánoce slavné osobnosti. U známého pěveckého páru platí, že se Hana Zagorová musí naladit na vlnu svého manžela.

„Já Vánoce miluju. A protože mi přijde líto, abychom ozdobili stromeček až čtyřiadvacátého prosince, máme ho řadu dní předem. Chci tu atmosféru zažívat tak aspoň měsíc a půl,“ přiznal Štefan Margita v rozhovoru pro Týdeník Rozhlas.

Zpěvačka přiznala, že už si na to zvykla. „Jinak ovšem pocházím z tradiční rodiny, kde jsme strojili stromeček na Štědrý den dopoledne, v nejhorším případě třiadvacátého večer. Ale Štefanovo pojetí přijímám a týdny máme světýlka po celém bytě, v podstatě na všem, co je udrží,“ nechala se slyšet.

Z letošních svátků má Zagorová menší obavy. „Polovinu rodiny máme na Slovensku, kde vždycky trávíme část Vánoc. Nevím, nevím, jaké budou ty letošní Vánoce, v každém případě by nám bylo líto, kdybychom se nemohli vidět,“ dodala.

Témata: Hana Zagorová štefan margita