Monika Absolonová o koronaviru: Zvláštní nemoc! Cítila se jako…

Monika Absolonová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. prosince 2020 8:55

Monika Absolonová měla tu smůlu, že se na podzim nakazila koronavirem. Nemoc, o které tvrdí, že je zvláštní, ale přečkala relativně v pohodě. Až nyní přitom přiznala, co ji trápilo zdaleka nejvíce.

Je to už pár týdnů, co se Monika Absolonová potýkala s koronavirovou nákazou. Zprvu se u ní podle jejích slov žádné příznaky infekce neprojevovaly, o něco později si postěžovala na únavu a ztrátu čichu.

Dvojnásobná maminka už je z nemoci venku, přesvědčená, že za to může její obranyschopnost. „Musím zaklepat, že jsem měla velké štěstí a dostala malou nálož viru. Moje imunita je asi velmi dobrá,“ svěřila se pořadu ShowTime.

Zpěvačka však nakonec přiznala, že se setkala s jedním opravdu nepříjemným symptomem. Necítím doteď a trpěla jsem velkou bolestí očí, což bylo hrozně zvláštní. Mám pět dioptrií a občas mne postihne zánět rohovky, ale tohle byla jiná bolest,“ konstatovala.

„Když to přeženu, měla jsem pocit, že moje oči uběhly 40 kilometrů nebo jim dal někdo děsně přes držku. Bolela mě hlava a byla jsem unavenější, což ale vlastně bylo všechno. Je to zvláštní choroba a doufám, že půjde rychle a brzy někam,“ dodala Absolonová.

Témata: Monika Absolonová