Bohuš Matuš a síla zvyku: Vánoční dárky nebudou, přiznal!

Bohuš Matuš s Lucinkou 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. prosince 2020 17:00

Bohuš Matuš a jeho stále ještě nezletilá partnerka Lucie už vyhlížejí společně strávené Vánoce, které se však budou muset obejít bez dárků. Zpěvák přiznal, že je na něco zvyklý a tak dary pořídit nemůže.

Bohuš Matuš se na blížící se vánoční svátky bezpochyby těší především z jednoho důvodu. Poprvé je bude slavit se svým potomkem, dcerou Natálkou, která přišla na svět teprve před několika dny.

Malá holčička by tedy dárky pod stromečkem ještě nedokázala pořádně ocenit. To ale není ten pravý důvod, proč se její otec rozhodl, že tentokrát žádné dárky kupovat nebude. Vysvětlení podal sám zpěvák.

„Prožíváme opravdu hroznou krizi a budu se muset podívat po nějaké práci. Jsem zvyklý vydělávat 200 tisíc korun měsíčně, tak je pro mě hrozně těžké jít někam pracovat za 20 tisíc korun měsíčně, ale budu muset,“ řekl pořadu ShowTime.

Matuš pochopitelně naříká na současnou situaci, kdy je umělcům zapovězeno vystupovat před diváky. Sluší se ovšem dodat, že mnozí lidé, kteří berou mnohem méně peněz, jsou na tom finančně také špatně.

Témata: Bohuš Matuš