Karolína Kurková je TĚHOTNÁ: Intimní foto nastávající maminky!

Karolína Kurková 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. prosince 2020 13:37

Baby boom v českém šoubyznyse pokračuje i pár dní před Vánocemi. Karolína Kurková je sice bude slavit v zahraničí, ale do její rodné země doputovala informace, že je opět těhotná. Gratulujeme!

O modelce Karolíně Kurkové jsme dlouho neslyšeli, což je způsobeno i tím, že rodačka ze severočeského Děčína nežije v České republice. Nejnovější zpráva týkající se jejího osobního života ale neunikla nikomu.

Šestatřicetiletá kráska totiž potvrdila, že je těhotná. „Jsme nadšeni, že můžeme oznámit nadcházející příchod dalšího miminka do naší rodiny,“ napsala nejprve anglicky. „Jsem tak šťastná, že to můžu i s Vámi sdílet. Bude nás,“ dodala česky.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Karolina Kurkova (@karolinakurkova)

Modelka k těhotenství moc podrobností nedodala. Pouze prozradila, že se svěřila jednomu renomovanému zahraničnímu časopisu, pro který kupříkladu uvedla, jak se nynější zkušenost liší od těch předchozích.

Kurková je totiž již dvojnásobnou maminkou. Prvního syna přivedla na svět v říjnu 2009, další mužský potomek následoval o šest let později. Dočká se tentokrát holčičky? Uvidíme…

Témata: Karolína Kurková