Michaela Kuklová doufá, že její syn bude chytřejší než ona! Chrání ho ze všech sil!

Kuklová, Michaela 6

Autor: Hrušková, stars24.cz

16. března 2018 14:28

Syn Kuklové už začal toužit po herecké kariéře a chce jít ve šlépějích své maminky. Herečka nechce, aby se syn věnoval právě této práci a snaží se ho nasměrovat na jiné odvětví. Chlapečka zajímají i sporty a ona doufá, že si nakonec herectví rozmyslí.

Syn Románek byl dlouho chráněn před divadlem. Jeho maminka se snažila, aby neviděl žádné představení a věnoval se jiným zájmům. To se ovšem změnilo ve chvíli, kdy ho vzala s sebou na zkoušku představení Alenka v kraji zázraků. „Začala jsem ho brát na zkoušky, protože to bylo o prázdninách, a ta divadelní magie ho uchvátila,“ uvedla herečka.

Přesto Míša stále doufá, že si vybere jiné povolání. Sama dobře ví, jak těžký je život na divadelních prknech a chce syna uchránit. Myslím, že se v mých šlépějích nevydá. Doufám, že bude chytřejší a vybere si nějaké serióznější povolání,“ dodala Kuklová s úsměvem.

Herečka se věnuje svému povolání již od dětství a už jako slečna se proslavila rolí princezny Jasněnky. Míša byla poprvé provdaná za herce Jiřího Pomeje, se který se po třinácti letech rozvedla.

Syna Romana má se svým druhým životním partnerem podnikatelem Romanem Holomkem, se kterým však také vztah ukončila. Pro svého jediného syna chce herečka pochopitelně to nejlepší.

Témata: Michaela Kuklová