Dagmar Havlová má problémy s vilou po manželovi: Rozpadá se a ze zdí tryská voda!

Dagmar Havlová

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

18. prosince 2020 18:50

Mít velký dům s sebou nese i hromadu starostí. Své o tom ví herečka Dagmar Havlová (67), která po smrti svého manžela Václava Havla (†75) zdědila vilu na Praze 6. Na péči o velkou nemovitost je sama, roky už navíc musí řešit jeden problém za druhým!

Zatímco většina Čechů už balí dárky, dopéká vánoční cukroví a chystá se na svátky, někdejší první dáma Dagmar Havlová má úplně jiné starosti! Rozpadá se jí totiž vila, kterou zdědila po svém zesnulém muži. Problémy s nemovitostí přitom trvají už několik let.

„Znáte ten slastný pocit, kdy máte totálně uklizeno na Vánoce? Zbývá to ostatní, co nutně musíte do Štědrého dne ještě stihnout, a ejhle, kde se vzala, tu se vzala prosáklina v nově vymalované kuchyni?!! Šíří se rychle. Taky může každou chvíli vytrysknout ze zdi voda!!! A ona už tryská!!!“ popsala své strasti na instagramu herečka.

Těžkosti prožívá Havlová už šest let. „Od hloubení tunelu Blanka, co se náš dům rozpadá - jako ostatní památkářským nařízením a omezením podléhající okolní domy na několik půlek, třetin, osmin, jsou to vlastně tradiční Vánoce. Tento měsíc téměř bez přestání samá tradice,“ posteskla si Havlová, která ve velkém domě žije sama jen se svou fenkou.

To ale není vše! Už tak špatná situace se podle Havlové může brzy ještě víc zhoršit! „A to chtějí ještě pod těmito stoletými domy vést rychlodráhu?!! To je ale asi jen vtip, že pane primátore? Vím, že to není nic proti tomu, co se děje v naší zemi a ve světě vůbec. Jsou horší věci, než brodit se vlastní kuchyní,“ rýpnula si do pražského primátora Zdeňka Hřiba Dagmar Havlová.

Témata: Dagmar Havlová Zdeněk Hřib Praha