Zdeňka Pohlreichová prozradila tajemství: Takhle se seznámila se Šéfem!

Zdeňka Pohlreichová 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. prosince 2020 11:10

Zdeněk Pohlreich o soukromí před kamerami nikdo moc nemluvil, jeho žena Zdeňka je v tomhle směru otevřenější. Ve známém televizním pořadu prozradila, jak se s manželem seznámili.

Speciální vánoční Prostřeno už má za sebou tři epizody. Hned jako první vařila Zdeňka Pohlreichová, která si zbytek týdne může užívat. U stolu tak přišla řeč i na její seznámení se známým šéfkuchařem.

Došlo k němu dávno předtím, než se vzali. Šéf se s budoucí manželkou seznámil v Austrálii, kde žil. „Já jsem tam jela na mistrovství světa, hrála jsem softbal a byla jsem v národním týmu a on tam byl jako čerstvý emigrant,“ prozradila před kamerou.

Zdeňce tenkrát bylo pouhých devatenáct let, známý kuchař byl o patnáct let starší a hlavně ženatý. Proto to nakonec definitivně dali dohromady až o mnoho let později díky pořadu Ano, šéfe.

„Letadlem, kterým jsem já za dva měsíce odlétala, přilétala jeho manželka. My jsme se rozloučili den předem a já ho pak viděla na letišti a říkám: Co tady děláš? A on: Já jdu pro manželku,“ dodala Pohlreichová.

Témata: Zdeňka Pohlreichová Zdeněk Pohlreich