Nikdy by se nevyfotila nahá? Omyl! Koukalová se svlékla pro Playboy, tady je důkaz!

Gabriela Koukalová (biatlonistka) 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. prosince 2020 10:04

Gabriela Koukalová tvrdí, že by se nikdy nevyfotila nahá. Výsledek focení pro Playboy, který při pohledu do naší fotogalerie můžete posoudit sami, svědčí o opaku. Co k němu biatlonistka řekla?

Někdejší úspěšná biatlonistka Gabriela Koukalová se nedávno upsala Primě. Marketingové oddělení televize nepochybovalo o úspěchu charitativního kalendáře, který vznikl v rámci focení pro časopis Playboy. Nové číslo vychází právě dnes. Jak se odhalila na obálce pánského magazínu, na to se můžete podívat ve fotogalerii.

„Určitě bych se nevyfotila nahá, aby bylo vidět všechno. Když jde o skrytou nahotu a vše je zahalené, tak to, myslím si, není vulgární a nikoho to nepobuřuje. Naopak, mně takové fotky připadají estetické, umělecké a hezké,“ svěřila se sportovkyně.

Fotografka Lenka Hatašová pro ni měla jen slova chvály. Koukalová se ukázala jako talentovaná modelka. „Navzdory intimnímu pojetí snímků se před mým objektivem vždy poskládala do dokonalé kompozice,“ uvedla autorka fotografií.

Zato Koukalovou úspěch projektu překvapil. „Nestíhám se divit, co se stalo za pár hodin s prodejem kalendářů! Jsem obrovsky vděčná a srdečně vám děkuji za to, že jste se jejich nákupem rozhodli podpořit můj nadační projekt,“ dodala.

Témata: Gabriela Soukalová