Proměna Něrgešové? Podívejte se, jak vypadá dnes!

Laďka Něrgešová 4

Autor: Hrušková, stars24.cz

14. března 2018 15:56

Herečka se po dlouhé době ukázala ve společnosti. Všichni zírali na její postavu, která byla neobvykle hubená. Moderátorka patřila vždy mezi plnoštíhlejší ženy showbyznysu, proto byli všichni šokovaní, jak vypadala. Laďka prozradila, že zhubla okolo 30 kilogramů.

Vrátila se z mateřské dovolené zpět do práce. Něrgrešová šokovala tím, jak po druhém dítěti zhubla. Takovou postavu by jí mohla závidět kdejaká modelka. Na akci televize Prima moderovala celý večer a nešlo se na ni vynadívat. V upnutých černých šatech jí to velmi slušelo.

Laďka má již dvě děti s rozestupem osmi let. Prozradila, v rozhovoru pro Expres, jak to u nich v domácnosti chodí a jak vše zvládá. Uvedla, že je to velmi náročné, představit si to umí prý jen maminky, které samy mají dvě děti.

Doma jí však pomáhá její syn, který občas pohlídá malou holčičku a ona má možnost užít si alespoň chvilku pro sebe. Zdůraznila však, že to určitě není pravidlem a že za to osmiletý syn vždy něco dostane, aby ho to motivovalo.

Za její postavou prý stojí i cvičení hot jógy, kterou si v poslední dobou hodně oblíbila. Chodit na jógu několikrát týdně je však pro ni časově nezvladatelné a tak občas cvičí i doma. Musíme uznat, že jí to opravdu sluší.

Témata: Laďka Něrgešová