Veronika Žilková je štěstím bez sebe: Na tuhle chvíli čekala dlouhé měsíce!

Veronika Žilková 11

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

16. prosince 2020 17:10

Herečka Veronika Žilková (59) má velký důvod k radosti! Po několika dlouhých měsících se opět setkala se svým manželem, diplomatem Martinem Stropnickým (63)! Ten přijel z Izraele domů, aby s rodinou oslavil vánoční svátky.

Veronika Žilková má jasno o tom, co by si o Vánocích nejvíc přála. „Nejhezčí dárek od Ježíška? Doufám, že v úterý v pořádku doletí manžel i se psem. Dlouhý let přes několik zemí,“ uvedla před pár dny herečka s tím, že drží Martinu Stropnickému palce, aby měl šťastnou cestu!

Na přílet manžela, který v Izraeli působí jako velvyslanec, se Žilková dlouho těšila a pečlivě se na vše připravovala! „Dnes přilétá manžel a pes z Izraele. Zrekonstruovaný byt, vymalováno, uklizeno včetně auta, maso se peče, pivo se chladí. Nejsem já cvok?“ směje se na sociálních sítích Veronika, která se s mužem osobně neviděla skoro půl roku.

Původně s ním sice do Izraele odjela i s nejmladší dcerou Kordulou (15), po čase se ale vrátila zpět do Česka. Jedním z důvodů je fakt, že tu má rozrostlou rodinu a především pětadevadesátiletou maminku. Stropnickému ale v Tel Avivu nechala alespoň čtyřnohou kamarádku - mopsici jménem Coffie.

Pejsek i manžel nakonec skutečně úspěšně přistáli v Praze, Žilková je na letišti osobně uvítala. „Čekám na letišti s bundou pro psa. Slečna mopsice, která přiletí, si zvykla v Izraeli na teplo,“ vysvětlovala herečka fanouškům na instagramu. „Konečně doma,“ zaradovala se pak Veronika, když mohla po dlouhé době obejmout svého muže a svému mazlíčkovi konečně obléct bundičku.

Témata: Veronika Žilková Martin Stropnický