Životní tajemství Karla Gotta, o kterém nikdo nevěděl? Zpěvák po desítkách let promluvil!

Karel Gott 8

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

14. března 2018 11:33 | Aktualizováno: 14. března 2018 16:12

Karel Gott je nejen miláčkem Čechů, ale i idolem mnoha žen. Komu však patřilo dlouhé roky jeho srdce? Překvapivě to nebyla jeho žena, ale někdo, o kom nikdy dříve nepromluvil.

V poslední době se odhaluje jedno tajemství za druhým. Nejprve Gott přiznal, že se s možným koncem smířil. Nedávno totiž vystrašil Čechy, když prohlásil, že za rok tady už možná nebude. 

Poté přiznal, že pochyboval o tom, jestli nad rakovinou, se kterou bojoval před několika měsíci, zvítězí. Existují totiž dva typy lidí, první se s nemocí snaží bojovat, druzí ji podlehnou. A Gott se s ní smířil.

Následně se také objevili lidé, kteří měli ke zpěvákovi dříve blízko. Například jeho kamarád a muzikant Antonín Gondolán, který prozradil, jak se mistr chová ke svým přátelům. Tvrdí, že na lidi, kteří mu velice pomohli v jeho kariéře, ne zanevřel, ale zapomněl.

Nyní se ale ukázalo, na kom mohl zpěvák oči nechat. Překvapivě to nebyla bývalá zdravotní sestra Ivana Macháčková, nyní Gottová. "Některé krasavice z prvorepublikových snímků, co by se mi určitě líbily, jsem ale neměl možnost poznat. Třeba Lídu Baarovou úplně vystřihli z filmové historie, jako by nebyla. Za nesmírně přitažlivou kolegyni jsem považoval Irenu Kačírkovou," přiznal pro týdeník Téma.

Jeho láskou byla ale i Olga Schoberová, na kterou si Gott netroufnul. "Ta už se mi moc vzdálila. Byla z ní filmová hvězda. Nebyla namyšlená, ale dávala najevo, že se dostala do kategorie, kde o ni byl mezinárodní zájem. Cítili jsme z ní stopku „pozor, do té sféry už nelez“," dodal Gott.

Témata: Karel Gott