Jiří Krampol odhalil plány: Další velká příležitost od filmařů!

Jiří Krampol 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. prosince 2020 18:48

Jiří Krampol prožil během letošního roku velice smutné chvíle, proto není divu, že se snaží při práci přijít na jiné myšlenky. Na nedostatek příležitostí si přitom ani v pokročilém věku nemůže stěžovat.

Kdo se obával, že bude Jiří Krampol po smrti manželky strádat, ten je na omylu. Navzdory tomu, že se to sešlo tak špatně, že je kvůli koronaviru nutné omezovat kontakty s ostatními lidmi.

Jak vás stars24.cz informoval, známý herec a moderátor nebude o samotě ani o Vánocích. S partou dalších lidí se vydá ke kamarádce. Stěžovat si navíc nemůže ani na nezájem lidí, kteří ho mohou zaměstnat.

I když možnost umělců se uplatnit je kvůli platným opatřením výrazně omezená, populární bavič má do čeho píchnout. „Dělám pro několik televizí,“ pochlubil se webu ahaonline.cz. Připomněl třeba spolupráci se Zuzanou Bubílkovou.

Po nedávném natáčení s Tomášem Magnusem je navíc na obzoru další příležitost před filmovou kamerou. „Teď mi nabídli hlavní roli ve filmu, tak doufám, že to bude dobrý,“ uvedl Krampol.

Témata: Jiří Krampol