Aleš Háma drsně: Už se těším, až tohle pos*aný období přestane!

Háma, Aleš

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

15. prosince 2020 12:45

Aleš Háma (47) se živí nejen jako moderátor, ale i herec či zpěvák. Jenže kvůli současné koronavirové situaci to nemá právě snadné. Jak sám říká, doufá, že tohle hrozné období už brzy skončí!

Herec a moderátor Aleš Háma nepatří k umělcům, kteří by si na současnou situaci nějak hlasitě stěžovali. Nemůže sice hrát v divadle, o práci ale nepřišel úplně. Před pár týdny například moderoval vyhlášení Atleta roku, i když to bylo kvůli covidu v poněkud jiném formátu, než byli diváci dosud zvyklí.

Přesto i jemu současný stav samozřejmě vadí! „Nikdy jsem se nebál zkoušet nový věci a už se těším, až tohle pos*any období přestane a my se zase potkáme v divadle, na koncertě, nebo ve frontě...bude po válce s tou mrchou, a my budem svobodně dejchat a bude pravděpodobně pěkně, protože bude jaro,“ svěřil se na instagramu Aleš Háma.

Lidem, kteří už netrpělivě vyhlížení návrat k normálu, pak poslal vzkaz. „Naděje, je to co mě drží, a doufám, že i Vás, protože pak nám budou připadat běžný věci jako svátek a budem mít chuť zkoušet překročit nový nepoznaný hranice, Roztáhneme křídla a poletíme, jen tam kam chceme my, tak jen odvahu, spřádejte plány co novýho podniknete až to skončí.. A odvažte se, ta myšlenka, vám pomůže dejchat a bejt....klidnej Advent přeju,“ radí Čechům moderátor.

Témata: Aleš Háma