Zdeňka Pohlreichová v Prostřenu: Umí vařit lépe než Šéf? Doma mají jasno!

Zdeňka Pohlreichová

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. prosince 2020 8:50 | Aktualizováno: 15. prosince 2020 17:21

Zatímco její manžel řeší, že se budou muset zase zavírat restaurace, Zdeňka Pohlreichová se jako kuchařka prezentovala v televizním pořadu Prostřeno. Umí vařit lépe než on? Jejich děti mají podle všeho jasno.

Jak vaří Zdeněk Pohlreich, to už na základě nejrůznějších televizních pořadů, kde předváděl své dovednosti, ví celý národ. Včera měli televizní diváci jedinečnou možnost vidět, jak se v kuchyni ohání jeho manželka.

Zdeňka Pohlreichová totiž nechybí v sestavě vánočního speciálu pořadu Prostřeno, její chvíle slávy přišly hned v pondělí. Jak to běžně funguje v jejich domácnosti, to se mohli lidé dozvědět na webu televize Prima.

I doma prý častěji vaří slavný šéfkuchař, protože když se tam nachází, tak děti vyžadují, aby se tohoto úkolu ujal on. Pravdou však je, že kvůli pracovním povinnostem tam často není. V takovém případě se role zhostí Zdeňka, která vaří ráda.

Nikoliv však česká, ale mnohem raději zahraniční jídla. Oblíbila si třeba přípravu pokrmů z italské a francouzské kuchyně kvůli jejich časové nenáročnosti. Ráda má i japonská jídla, která jsou však složitější.

Témata: Zdeňka Pohlreichová Prostřeno