Zlatokopka Mesárošová? Dostala dům a hned jí na něm něco vadí!

Dominika Mesárošová 13

Autor: Hrušková, stars24.cz

14. března 2018 10:50

Dominika je známá svým vkusem na muže, hlavním kritériem je, aby byl movitý. To se jí splnilo, Mesárošová našla muže svých snů a tvrdí, že tohle je opravdová láska. Oba jsou až po uši zamilovaní a rozhodli se, že se nastěhují společně do hnízdečka lásky, které si Dominika vybrala.

Jejich nové sídlo nebude v Praze, kde modelka pracuje, ale v Brně. Dominika udělala ústupek svému příteli, který má v Brně práci. Za takovou oběť ovšem dostala možnost vybrat dům sama, aby jí vyhovoval. Její přítel jí nechala naprosto volnou ruku.

Nakonec vybrala dům pět minut od centra Brna, nechce být prý odříznutá od ruchu velkoměsta. "Přítel koupil v Brně dům, není to nikde na vesnici, do obchodního centra Olympia je to deset minut, do centra pět minut, tak nebudu někde odříznutá a dál budu samozřejmě jezdit i do Prahy. Tomáš chtěl, ať si vyberu takový dům, ve kterém budu spokojená, takže je to taková moderní kostka, jak to mám ráda, a bazén tam taky je, i když má jen devět metrů na délku a čtyři na šířku,"sdělila deníku Blesk.

Dominika měla svůj vlastní dům, který je nyní na prodej. Bylo to pro ni velmi těžké, protože si sídlo budovala roky podle svých představ, nakonec však láska zvítězila. Dominika se už těší, že bude se svým partnerem žít v jedné domácnosti. Uvedla, že bude stále do Prahy dojíždět kvůli práci a zbytek zvládne z Brna. Držíme tedy palce, ať vztah vydrží.

Témata: Dominika Mesarošová