Vojta Kotek o letním karambolu na motorce: Co mu pomohlo?

Vojtěch Kotek 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. prosince 2020 19:05

Vojta Kotek si letos v létě poležel nějaký čas v nemocnici poté, co havaroval na motorce. Teď už je ale opět připraven se naplno zapojit do pracovního kolotoče. Jak mu k rychlému návratu pomohla mentalita?

Vojta Kotek nebude mít na letošní léto úplně ty nejlepší vzpomínky kvůli chatrnému zdraví. S koronavirem to ale v tomto případě nemělo nic společného. Hvězdu Snowboarďáků potkala jiná nepříjemnost.

Koncem července si přivodil úraz při dopravní nehodě na jihu Čech. Když se snažil vyhnout zemědělskému stroji, který náhle změnil směr, tak havaroval na motorce. Skončil v péči lékařů a nějaký čas dokonce strávil na nemocničním lůžku.

S odstupem času už se na svůj letní karambol dívá s nadhledem. „Já si karanténu šikovně prodloužil zrovna v době, kdy se mohlo něco dělat. Takže jsem si lehnul a byl jsem další tři měsíce ležící,“ řekl televizi CNN Prima News.

„Vyrůstal jsem u koní a základní koňácké pravidlo je, že když člověk spadne, má se okamžitě vrátit do sedla, takže mám tuhle mentalitu,“ dodal Kotek.

Témata: Vojtěch Kotek