František Nedvěd přiznal vážné potíže: RAKOVINA!

František Nedvěd 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. prosince 2020 10:50

František Nedvěd nemusí brát ohled na jedno z opatření proti šíření koronaviru, osobně mu totiž zakázali vystupování lékaři. Měli k tomu pochopitelně vážný důvod. Písničkář bojuje s velmi vážnou nemocí.

Není to ani čtrnáct dní, co vás stars24.cz informoval, že František Nedvěd má zdravotní potíže, které ohrožují jeho schopnost zpívat. Nyní se ukázalo, že jsou mimořádně vážně. Člen slavné bratské dvojice ve vysílání Impulsu přiznal, že má rakovinu.

„Jsem v léčení na chemoterapii, takže čekám, jestli se to spraví anebo ne. Náladu mám ale dobrou. Ničemu nepodléhám, jenom se léčím. Věřím, že příští rok bude lepší, než ten letošní,“ uvedl s tím, že věří v uzdravení.

Vážné onemocnění mu bylo diagnostikováno před nástupem koronavirové pandemie. „Jakmile mi to objevili, tak se zakázalo zpívat. Beru to jako znamení, že když nemůžu zpívat já, tak nesmí nikdo. Takže očekávám, že jakmile se opatření uvolní, tak se mi hlas vyléčí a budu moci pokračovat ve své práci,“ konstatoval hudebník.

Nedvěd nyní pochopitelně především odpočívá a nabírá sílu na pokračující léčbu. „28. prosince jdu do nemocnice na třetí terapii, takže budu muset být v klidu. Ale budu kolem sebe mít rodinu,“ dodal.

Témata: František Nedvěd