Petr Janda: Po úmrtí v rodině odhalil velké plány!

Petr Janda 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. prosince 2020 21:05

Petr Janda nemůže vystupovat, protože to zapovídají vládní opatření proti šíření koronaviru. Hudebně ale rozhodně nezahálí. Frontman slavné kapely Olympic dokonce odhalil, co má v plánu.

Petr Janda neprožívá zrovna nejšťastnější chvíle ve svém životě. V minulém týdnu se musel vypořádat s náhlým úmrtím blízké osoby, které ho velice zasáhlo. Proto je pochopitelné, že chtěl při práci přijít na jiné myšlenky.

Koncertovat se ovšem kvůli opatřením proti šíření koronaviru nesmí, a tak si to musel vynahradit jinak. V rozhovoru pro Radiožurnál prozradil, na čem momentálně pracuje. Fanoušky tím jistě potěšil.

„Já jsem složil zhruba těch tisíc písniček a teď skládám další a další, přitom deska vyšla nedávno a další chystáme až za dva roky k šedesátinám Olympicu. Tak mě včera napadl takový nápad, že si udělám mezitím ještě sólovku, aby se mi nezkrátily žíly,“ řekl ve vysílání.

Janda je zkrátka k nezastavení, přitom příští rok na jaře oslaví 79. narozeniny. Mohl by si tedy užívat zaslouženého důchodu. Do penze se ale rozhodně nechystá, naopak ho bezpochyby uvidíme po koronavirové pauze zase na pódiu.

Témata: Petr Janda