Co udělali Kate a William s dětmi? V Česku na to zapomeňte!

Princ William a vévodkyně Kate s dětmi. (11.12.2020) 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. prosince 2020 16:06 | Aktualizováno: 13. prosince 2020 22:05

V Česku je něco takového stále ještě nemyslitelné, ve své zemi si ale mohli princ William s manželkou Kate a dětmi klidně vyrazit do divadla. Kdo je maminčin mazánek? Fotky prozradily odpověď!

Princ William a vévodkyně Kate si v poslední době začali opět plnit své povinnosti, i když kvůli stále probíhající koronavirové pandemii se někdy jejich aktivity setkávají s nepochopením. Kritiku si pár musel vyslechnout během nedávné cesty vlakem napříč Velkou Británií.

Včera se následník trůnu a jeho žena objevili na veřejnosti opět, tentokrát s sebou vzali i děti, syny George a Louise a dceru Charlotte. Krásnou rodinku v kompletním složení Britové dlouho neviděli.

Děti si tak mohli užít první procházku po červeném koberci, i když z obrázku je patrné, že si ji moc neužívali. Zatímco Kate vedla za ručičku nejmladšího Louise, William doprovázel George a Charlotte.

Členové královské rodiny v pátek navštívili speciální vystoupení mimů v londýnském divadle Palladium. Společnost provozující státní loterii akci uspořádala jako poděkování klíčovým pracovníkům za jejich práci během koronavirové pandemie.

Témata: Princ William Kate Middleton