Kristelová opět udivuje! Čím překvapila tentokrát?

Kateřina Kristelová 17

Autor: Hrušková, stars24.cz

13. března 2018 18:15

Kateřina se v poslední době stará o zaplnění všech médií. Nejdříve šokovala svým vztahem s bývalým fotbalistou Tomášem Řepkou, poté kauzou okolo pořadu Telebrity a nyní překvapila opět. Kateřina nechala pokřtít svoji dceru a chystá velkou věc se svolením božím.

Moderátorka na své sociální síti zveřejnila příspěvek, ve kterém uvedla, že nechá svoji dceru pokřtít. „Dneska jsme si vyšli na mši do kostela sv. Ignáce na Karlák, kde bude brzy pokřtěná Claudinka. Byl to zážitek a speciálně TAM, někdy zajděte. Buď na bohoslužbu nebo jen tak..., kostel má úžasnou energii a stojí to za to. Nabrali jsme dostatek síly na příští týden, kdy nás čeká dořešení velkých pracovních věcí, které se pečou už dlouho a také jedné konkrétní, ze které bude mít pár lidí asi velký problém, na což se docela těšíme. I se svolením božím. Vše je tak, jak má být a v nejlepším pořádku. Každá lekce je důležitá a ne jen pro nás,“ uvedla Kristelová.

Otázkou tedy zůstává, co je tou velkou věcí, se kterou budou mít ostatní problém. Chystá snad Kateřina svatbu s Řepkou? To uvidíme časem. Nedávno oslavili rok spolu a tak by svatba nebyla tak nereálná. Kateřina vypadá, navzdory kauzám kolem jejího vztahu, zamilovaná a šťastná.

Válka mezi Tomášem Řepkou a jeho bývalou manželkou Vlaďkou Erbovou vtáhla do kauzy i Kateřinu Kritelovou. Podle Erbové to byli právě Řepka a Kristelová, kteří zveřejnili inzerát, kde nabízí bývala modelka Erbová sexuální služby.

Celou věc stále vyšetřuje policie a to byl taky důvod, proč přerušila Kateřina natáčení pořadu Telebrity. Nelíbilo se jí, že se ptají na vyšetřování o kterém nesmí mluvit, a že do rozhovoru tahají polici. S celou věcí prý nemá nic společného a nelíbil se jí ani fakt, že jí do toho všichni zatahují. Kde je pravda ukáže až čas. 

Témata: Kateřina Kristelová