Leoš Mareš dostal drsný vzkaz od fanynky! Šokovala tím všechny jeho příznivce!

Leoš Mareš 14

Autor: Hrušková, stars24.cz

13. března 2018 15:46

Známý moderátor Leoš Mareš obdržel vzkaz od fanynky, která mu chtěla udělat radost. Místo toho však přišlo zchlazení. Leoš je bez pochyby jedním z nejobsazovanějších moderátorů v České republice a tohle by nikdo nečekal. Na svém uměleckém kontě má i vyprodané koncertní haly.

„Ahoj Leoši. Dík za tvé moderování akce v HK. Zavzpomínala jsem na léta, kdy jsem byla tvou fanynkou. Smála se vtípkům v Ranní show, koukala na Eso a své skladby znala zpaměti. Vzpomínáš také někdy na ten obrovský boom kolem tebe? Jsi rád, že utichl? Jak celebrity si myslíš, že tě nahradili?“ zveřejnil moderátor na své sociální síti.

Žena byla fanynkou zřejmě již hodně dávno a od té doby nejspíš nesleduje média, jinak si bohužel nikdo nedokáže vysvětlit, jak mohla říct, že Mareš již není známý. Leoš naopak nyní zažívá svůj vrchol kariéry. Je obsazován jako moderátor do nejznámějších televizních pořadů a jeho Ranní show na Evropě 2 stále pokračuje. Jeho koncerty jsou v poslední době velmi žádané během pár hodin vyprodal největší koncertní halu v Praze a nazpíval také novou píseň se zpěvákem Pavlem Caltou.

Je také oblíbený u mnoha značek a každý chce reklamu s Leošem Marešem. O jeho mediální povědomí může nejen jeho úspěšná kariéra, ale také jeho nedávný sňatek s Monikou Marešovou, který všechny překvapil a novináři o něm psali ve všech médiích. 

Leoš celou věc bere optimisticky a nebere to jako urážku. „Myslela to dobře,“dodal ještě v příspěvku na své sociální síti. Moderátor a zpěvák si je dobře vědom své slávy a takový vzkaz ho nevyvádí z míry. Leoš je známý svojí cílevědomou povahou, když nastoupil kdysi do rádia sdělil svým kolegům, že bude nejznámějším moderátorem u nás a toho slibu také dostál.

Témata: Leoš Mareš