Janek Ledecký a ilegální koncert: Pravda o kontaktu s policií!

Janek Ledecký, muzikál IAGO 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. prosince 2020 12:30

Janek Ledecký se nedávno přihlásil k tomu, že v podstatě porušil vládní opatření proti šíření koronaviru. Údajně se tím začala zabývat policie, i když on je přesvědčen, že je v právu.

Janek Ledecký se během koronavirové pandemie už několikrát přihlásil o slovo. Naposledy na sebe upozornil, když se přiznal k odehrání ilegálního koncertu v Chotěboři na Vysočině. Místní tam rozsvěceli vánoční stromek.

Slavný hudebník díky spolužákům přišel na právní kličku, která je podle jeho předchozích slov neprůstřelná. „Technicky vzato to bylo natáčení klipu,“ připomněl v nejnovějším vyjádření pro pořad ShowTime.

Ledecký má na spontánní vystoupení dobré vzpomínky. „Bylo to senzační, nádherný. Lidé, kteří byli na náměstí a přišli se podívat, šli okolo náhodou, když se rozsvěcel vánoční stromek na první advent, také si to užili,“ svěřil se.

Objevily se však informace, podle kterých se celou záležitostí zabývá policie. On o tom nic neví. „Zatím mě nikdo nekontaktoval v tomhle ohledu, takže se nechám překvapit,“ dodal Ledecký.

Témata: Janek Ledecký