Agáta Hanychová ustoupila Prachařovi: Musela jsem na to přistoupit!

Agáta a Jakub Prachařovi 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. prosince 2020 9:50

Agáta Hanychová nedávno přiznala, že se s Jakubem Prachařem stále nedohodli na finančních záležitostech rozvodu. Teď navíc musela bývalému manželovi ustoupit i v jiné věci.

Ještě před několika týdny si mohla Agáta Hanychová malovat letošní Vánoce opravdu idylicky, s přítelem i dcerou, kterou má z předchozího manželství. Jenže přišel rozchod a nyní i další rána osudu. Co se stalo?

S exmanželem Jakubem Prachařem je dohodnuta na střídavé péči, z čehož pro letošek vyplývá jediná. „Musela jsem přistoupit na to, že Mia bude na Štědrý večer s ním a se mnou až druhý den 25., kdy si uděláme americké Vánoce,“ přiznala webu blesk.cz.

Letošní Vánoce tak možná nebudou ty, na které bude v budoucnu modelka a moderátorka vzpomínat. Musela proto přijít s náhradním plánem. Jako vždy se může spolehnout na svou maminku, herečku Veroniku Žilkovou.

„Prostě je to tak a nešlo se jinak domluvit. Na Štědrý večer budu se synem Kryšpínem u mámy. Z Izraele přiletí i její manžel, tak budeme všichni spolu,“ prozradila Hanyhcová zmíněnému serveru.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař