Rána pro Koptíka! Má Gregorová nového milence?

Hana Gregorová a herečka Diana Mórová 6

Autor: Hrušková, stars24.cz

13. března 2018 12:04

Hana Gregorová se po dlouhé době objevila ve společnosti. Po jejím boku byl znatelně mladší muž. Všechny zajímalo, kdo je ten mladík. Co o něm Gregorová prozradila?

Hana si nedávno prošla opravdovým peklem. Po rozchodu s mladým Ondřejem Koptíkem následovalo období plné urážek, zesměšňování a výhružných vzkazů od bývalého přítele. Gregorová se nějakou dobu vůbec nechtěla ukazovat na veřejnosti

Stáhla se do pozadí a trávila psychicky náročné období jen se svými blízkými. Mezi ně patří i údajný nový milenec. Herečka však všechny vyvedla z omylu. Je to pouze člověk, který je jí velmi blízky, ale jejich vztah je spíše jako matky se synem.

On jí prý pomáhal z těžkého období po úmrtí manžela Radka Brzobohatého a ona jemu nahrazovala mámu, když osiřel. Nebylo tomu jinak ani po rozchodu s Koptíkem. Mladík byl i tehdy oporou Gregorové a pomáhal jí, jak psychicky, tak i prakticky. Chodil jí na nákup a zařizoval vše potřebné, aby nemusela mezi lidi.

Potkali se v divadle Hany Gregorové, kde dělal údržbáře. Břehem let se sblížili a když musela Hana divadlo opustit, následoval ji. Vylučuje se tak domněnka, že má herečka nového milence. Podle všeho se po jejím boku jen tak někdo nový neobjeví. Podle tajného zdroje Blesk.cz je Gregorová, po incidentu s Ondřejem Koptíkem, velmi opatrná koho si do svého života pustí.

Ondřej Koptík a Hana Gregorová se rozešli již před měsíci. Bolestné zklamání však v Haně nechalo stopy. Stále se vzpamatovává z mediálního skandálu, který následoval. Koptík se rozhodně nechtěl rozejít v dobrém a na herečce nenechal nit suchou. Zveřejnil dokonce jejich intimní fotografie a popisoval jejich sexuální život. Na herečku toho bylo příliš a my přejeme ať se jí podaří co nejdříve zapomenout. 

Témata: Hana Gregorová