Michaela Kuklová dává zapomenout na rozchod? Tady je důkaz!

Michaela Kuklová s přítelem 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. prosince 2020 14:44

Osobní život Michaely Kuklové zažil během posledních měsíců řadu turbulencí, jednou z nich byl i nečekaný rozchod s tehdejším přítelem, který už je nyní jejím snoubencem. Tahle kapitola už je nejspíš zapomenuta.

Michaele Kuklové byla před jistým časem diagnostikována rakovina prsu. U podobně závažné nemoci je často pro pacienta důležitá podpora rodiny a přátel, proto všechny překvapilo, když se rozhodla k zajímavému kroku v osobním životě.

Oznámila tehdy naopak rozchod s partnerem Pepou, který ona sama iniciovala. Nakonec to ale dobře dopadlo, protože se k sobě relativně brzy vrátili. Během letních prázdnin pak představitelka Jasněnky přiznala, že se dokonce zasnoubili.

Od té doby už je nic nerozdělilo, což se opět potvrdilo v tomto týdnu, když sympatická herečka ukázala, jak na svého milého myslí. V pondělí byl totiž jeho velký den, což připomněla na instagramovém profilu.

„Moje láska slaví dnes narozeniny. Hlavně zdravíčko a ať jsi šťastný. Miluju Tě,“ napsala Kuklová v přání, které zveřejnila na zmíněné sociální síti.

Témata: Michaela Kuklová