Kolaps během vystoupení? Daniela Šinkorová se málem složila!

Šinkorová, Daniela 7

Autor: Hrušková, stars24.cz

13. března 2018 10:48

Nevolnost přímo na jevišti, to je noční můra každého umělce. Daniela Šinkorová to zažila na vlastní kůži. Daniela je pravá profesionálka a dokazuje to i fakt, že i když se jí během představení udělalo zle, dotáhla vše do konce a diváci nic nezaregistrovali.

Při vystoupení v Městském domě v Sokolově se udělalo zpěvačce mdlo. „Stala se mi taková divná věc...na pódiu se mi během vystoupení udělalo na omdlení," sdělila zpěvačka na své sociální síti. Během představení se jí prý zatočila hlava a cítila jak si musí sednou jinak omdlí.

Zpěvačce chybělo málo a mohla upadnou a zranit se. Během představení si nikdo nevšiml, že je zpěvačce nevolno. Naštěstí celou situaci zvládla sama. „Tak jsem si sedla na zem na kraj pódia a nohy jsem spustila dolů," dodala Daniela. Všichni si mysleli, že jde o součást představení.

„Netušila jsem, že to na tančící lidi zafunguje tak, že přestanou tančit a nahrnou se k pódiu fotit selfie se mnou... No, nechtěla bych vidět ty fotky. Oni netušili, že kdybych si nesedla, tak omdlím...přesto jsem musela dál zpívat...a tak mají všichni na těch selfíčkách výhled až do mého krku a Danielu těsně před omdlením," uvedla zpěvačka a dodatečně se omluvila. Omluv ale nebylo potřeba, celé publikum si vystoupení užilo.

Všichni považují Šikorovou za hrdinku. Vydržela nevolnost až do konce představení a na sobě nedala nic znát. Tahle by situaci zvládl málo kdo. Její výkon okomentoval i herec Miroslav Etzler, který uvedl, že on by nic takového nevydržel a jistě by odešel z pódia. No jo, Daniela je zkrátka silná žena, která se nenechá zlomit jen tak.

Témata: Daniela Šinkorová