Vítěz MasterChefa Roman Staša: Nečekaný návrat na obrazovku!

Roman Staša 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

9. prosince 2020 17:56

Letošní vítěz kuchařské show MasterChef Česko Roman Staša se opět vrátil na obrazovky! Tentokrát se ale objevil v poněkud odlišné roli, než byli jeho příznivci zvyklí! Zahrál si totiž v seriálu Ulice!

Roman Staša, který letos porazil nejlepší amatérské kuchaře, když zvítězil v show NaseterChef, si vyzkoušel něco nového. Před kamerami sice už díky pořadu stál, teď to ale bylo jiné! Objevil se totiž jako vedlejší postava v oblíbeném seriálu Ulice!

Všímaví diváci zřejmě zaznamenali, že se v Ulici objevil tento týden jako číšník, který obsluhoval Lindu Rybovou a Vasila Fridricha alias Blanku a jejího exmanžela Luďka. I když se na obrazovce objevil jen na několik vteřin a pronesl několik málo vět, dokázal upoutat.

„Ještě jsem si to přetočila na jeho scénu, abych se fakt ujistila, že to byl on. A hned mně zlepšil večer tím jeho nejsympatičtějším smíchem, prostě Romaaaaan. Dejte mu víc scén ať si to užije,“ vzkázala tvůrcům prostřednictvím instagramu jedna z fanynek.

I další divačka by si přála, aby se Roman v seriálu objevoval častěji. „A měl by hrát víc, má příjemný hlas na kameru,“ chválí kuchaře. „Větší prostor pro Romana, možná bych se na Ulici začala zase dívat,“ přidala se další fanynka Romana.

Sám Roman Staša si natáčení užil. „Zahrál jsem si tam miniroličku, bylo to strašně zajímavý a hrozně moc bych chtěl poděkovat Vasilovi a Lindě, kteří mi v tom strašně moc pomohli, byli skvělí. Natáčení bylo suprový a zábavný. Bylo to něco jiného než MasterChef, protože jsem měl mít nějaký text. Tedy měl jsem text, který jsem si měl zapamatovat, což všichni už víme, že mi nejde,“ směje se ve videu na webu Novy Roman.

On sám se ale navzdory přání svých příznivců na hereckou dráhu zřejmě nedá. „Netuším, jestli ze mě bude herec. Ale to asi neprojde. I když je tam méně kamer než v MasterChefovi, ale asi to není úplně šálek mého čaje. Ale nikdy neříkej nikdy,“ dodal věčně vysmátý kuchař, který zároveň požádal diváky Ulice o shovívavost, až budou hodnotit jeho herecký um.

Když se viděl Roman v televizi, nedalo mu to a svůj výstup ještě okomentoval na sociálních sítích. „Není malých rolí. To přesně mě napadlo, když jsem viděl svůj včerejší výkon v Ulici Když jsem dostal nabídku na tuhle doslova epizodní roli, tak jsem moc neváhal.

Sám prý sice na seriál nekouká, přesto na nabídku ihned kývl. „Stát se aspoň na chvíli součástí takový kultovní záležitosti, na to nešlo říct ne. A díky trpělivosti Vasila, Lindy a celýho štábu to byl zase moc fajn zážitek a ukázalo mi to, že i po výhře v MasterChef se ani nenadějete a můžete skončit na ulici.... Teda v Ulici,“ směje se Roman,

Témata: Roman Staša seriál Ulice MasterChef