Josef Abrhám a Libuše Šafránková: Paralyzující strach z covidu?!

Josef Abrhám (autor: Martin Pauer) 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. prosince 2020 12:30

Snad už brzy dorazí i do Česka očkování a strach z nákazy koronavirem bude minulostí, zatím jde ale o zcela pochopitelnou věc. Platí to i v případě dvojice slavných herců, kteří se údajně izolovali od zbytku světa.

Josef Abrhám a jeho žena Libuše Šafránková už v poslední době moc pracovních nabídek nepřijímají, a to nezávisle na právě probíhající pandemii koronaviru. Ta je pouze uvrhla do úplné izolace.

Tvrdí to alespoň server ahaonline.cz, kterému člověk z jejich sousedství potvrdil, že ani jednoho z herců už měsíce neviděli. „Nemáme strach, víme, že jsou jenom opatrní,“ svěřil se zdroj zmíněného webu.

Důvody k takovému jednání jsou jednoduše vysvětlitelné. Nejde ani tak o vysoký věk Josefa Abrháma, který za pár dní oslaví 81. narozeniny, ale o Libuši Šafránkovou, kterou zdraví trápí dlouhodobě, a tak spadá do rizikové skupiny.

Obavy jsou tak velké, že si prý Abrhám v polovině listopadu ani nepřevzal ocenění. Šlo přitom o Cenu Thálie za celoživotní dílo v činohře. Zdraví mají v této domácnosti na prvním místě.

Témata: Josef Abrhám Libuše Šafránková