Janek Ledecký: Koncertům doba nepřeje! Je to ulítlé, říká o nové profesi!

Janek Ledecký, 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. prosince 2020 11:00

Janek Ledecký sice nedávno jeden koncert odehrál, jinak jim ale doba vůbec nepřeje. I proto možná hudebník začal uvažovat jinak a věnuje se jiné tvůrčí práci. Co v těchto dnech dělá?

Janek Ledecký si bezpochyby přeje, aby se hudební průmysl podařilo udržet navzdory koronaviru při životě. Je třeba říct, že pro to dělá všechno možné, dokonce neváhá jít za hranu zákona. V nedávném rozhovoru totiž přiznal, že odehrál ilegální koncert.

Za tento prohřešek mu údajně hrozí postih, možná i z toho důvodu je dobré mít připravená „zadní vrátka“. Známý hudebník už před časem přiznal, že koketuje s jinou uměleckou profesí. Čemu se nově věnuje?

Z Ledeckého, jehož dcera se profesionálně věnuje zimním sportům, by mohl být spisovatel. „Protože nikdo neví, jak to s hudbou do budoucna bude, protože to nám nikdo nezaručí, jsem se pustil do psaní knížky,“ prozradil webu super.cz.

„Je to knížka básní, která se jmenuje Verše potrhlé, je pro děti a jejich rodiče a je to opravdu hodně ulítlé. Říkal jsem si, že ten Máchův a Vrchlického brk už tady leží hodně dlouho a práší se na něj, tak ho musí někdo zvednout,“ dodal Ledecký.

Témata: Janek Ledecký