Alena Šeredová: Konečně zdolala koronavirus!

Alena Šeredová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. prosince 2020 15:02

Alena Šeredová nebude mít na podzim roku 2020 úplně nejlepší vzpomínky. Po jistý čas totiž musela žít odděleně od vytoužené dcery, která přišla na svět. Teď naštěstí koronavirus definitivně překonala.

Na jaře Itálii zcela paralyzovala koronavirová pandemie, tou dobou těhotné Aleně Šeredové se naštěstí nákaza vyhnula a porodila zdravou dceru Vivienne Charlotte. V posledních týdnech se však od holčičky musela izolovat.

U rodačky z Prahy se totiž na podzim nákaza již potvrdila. „Myslím, že je to pro ni snazší než pro mě, nevnímá čas, ale už je to patnáct dní a já se nemůžu dočkat, až ji obejmu,“ svěřila se nedávno.

Před pár dny se konečně dočkala a mohla konečně opustit izolaci. Šeredová hned vyrazila na čerstvý vzduch, zvlášť když v Itálii sněžilo. Ihned se samozřejmě pochlubila snímkem na sociální síti. „Konečně,“ napsala k němu stručně a výstižně.

Modelka již dříve přiznala, že onemocnění u ní naštěstí mělo mírnější průběh. Jak k nákaze přišla, však netušila. „Přestože jsem byla velmi opatrná, potkala mě tato nepříjemnost,“ konstatovala.

Témata: Alena Šeredová