Dojemné FOTO od Vojtků: Je malý Nathaniel krásný po tatínkovi Romanovi?

Manželé Vojtkovi si užívají malého Nathaniela 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

7. prosince 2020 13:23

Herečka Petra Vojtková se stále nemůže nabažit svého malého chlapečka Nathaniela. S manželem Romanem si užívají prvního společného potomka a na sociálních sítích se svěřují se svými dojmy a pocity.

Petra Vojtková na sociálních sítích zveřejnila dojemné foto svého novorozeného synka Nathaniela, kterého na klíně v dlaních drží jeho tatínek, herec Roman. Chlapeček je zabalený ve světlé dece a v pusince má dudlíček.

„Moje láska. Dnes je to 12 dní. Ještě před chvilkou jsem se s pupkem nemohla vykutálet z postele a teď to úžasné stvoření chováme, mazlíme a klademe si takové ty otázky: 'Jak se do mě vešel?' nebo 'Jakou bude mít barvu očí?',“ směje se novopečená maminka Petra.

„Popravdě, celý těhu mě nejvíc zajímalo, jak bude vypadat. To bylo totiž největší tajemství. Teď? Je mi to jedno. Je pro mě nejkrásnější na světě. Můj smysl, můj život. Každý den se mi mění před očima a jestli někdo napíšete, že je to celý Vojtek, tak!!!...chlapečci mají být po mamince, ne?“ dodává Petra na instagramu.

„Ten je ale krááásnej. Celej tatínek,“ provokuje svoji manželku pod fotkou Roman Vojtek. Fotka rozněžnila i kolegy obou rodičů. „Že ty ses od porodu ještě nestihla oholit? Je krasnej!!!“ směje se režisér Biser Arichtev v narážce na fakt, že ruce, které Nathaniela objímají, mají pořádný porost.

Témata: Petra Vraspírová Roman Vojtek