Petra Vojtková si užívá mateřství: Po prvním dítěti mluví o čtyřech potomcích!

Roman a Petra Vojtkovi se dočkali syna. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. prosince 2020 12:52

Roman a Petra Vojtkovi se minulý týden dočkali vytouženého společného potomka, když se jim narodil chlapeček Nathaniel. Novopečená maminka nyní prozradila, jak to poprvé celé zvládá.

Petra Vojtková si tedy již pár dní užívá mateřské povinnosti. „Miluju. Vždyť to mnohé znáte. Nedá se to slovy popsat! Jsem zamilovaná až po uši,“ svěřila se s tím, že zatím je to energii spíš dává. „Nevím, proč už nemám čtyři,“ konstatovala.

Sympatická herečka také přiznala, že má najednou z některých věcí mnohem větší obavy, než tomu tak bylo dříve. Na mysli měla konkrétně jízdu autem, zvlášť když se už zima v těchto dnech hlásí o slovo.

„Včera jsme jeli k doktorce a řídila jsem, jak kdybych měla řidičák 2 dny. Než jsem uznala, že je na silnici bezpečno a vyjela, uběhlo pár desítek minut. Jestli jsem někdy chodila pozdě, tak teď budu chodit ještě později,“ uvedla na sociální síti.

Vojtková na závěr napsala, jak se jí zatím v nové roli vede. „Všechno se teprve učím a nejraději bych byla ve všem rychlejší, zkušenější a jednou nejlepší… dělám vše na 100 procent s tou největší pokorou a láskou,“ dodala.

Témata: Petra Vraspírová