Ilona Csáková si opět říká o pozornost: Do nové písně prý vložila srdce a nevymytý mozek!

Ilona Csáková

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. prosince 2020 12:10

O Iloně Csákové se v poslední době mluví téměř tak často jako v dobách největší slávy, ve všech případech ale zdaleka nejde o hudbu. Tentokrát tomu tak je. Známá zpěvačka se podílela na vzniku protestsongu.

O Iloně Csákové je v poslední době hodně slyšet, protože se její postoje k pandemii koronaviru mnohdy liší od názorů slovutných expertů. Teď se svůj vzdor rozhodla vyjádřit také písní, což by jí mělo jít nejlépe.

V úterý prvního prosince se na platformě Youtube objevil videoklip ke skladbě V dlouhém zatmění, kterou nahrála a nazpívala společně s Romanem Horkým a Kamelotem. Co autoři lidem vzkazují v popisu?

„Do této písně jsme vložili naše srdce a nevymyté mozky. Věříme, že si k ní najdete cestu a bude vám dlouho svítit jak malá baterka v temnotách páchnoucích bažin a močálů navzdory mocným, kteří se rozhodli uchopit a svázat náš společný osud,“ uvedli ve vzkazu „nezlomeným a nezmanipulovaným přátelům“.

Jedno z dřívějších vyjádření Csákové neuniklo ani hlavě státu. „Jedna zpěvačka dokonce prohlásila, že za koronavirus může Bill Gates. Ignorujte názory těchto lidí, protože nejsou odborné, a věřte odborníkům, protože jedině ti nám mohou pomoci,“ řekl tehdy Miloš Zeman.

Témata: Ilona Csáková