Partner Emmy Smetana se vrátil k aférce s Trojanem: Jak to tedy bylo?

Emma Smetana s dcerou a partnerem Jordanem. 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. prosince 2020 16:16

Emma Smetana se dostala před časem do hledáčku kvůli "aférce" se synem jednoho z nejslavnějších českých herců současnosti. Až nyní se k ní vyjádřil její partner Jordan Haj. Co prozradil?

V polovině listopadu dorazila informace, že Emma Smetana čeká druhého potomka. Její partner Jordan Haj nejprve mlčel, nakonec jménem páru poděkoval všem lidem za přání, které obdrželi.

Někteří uživatelé sociálních sítí ale byli dost zlomyslní, když nastávající maminka nalezla mezi záplavou gratulací také připomínky letní „aférky“ s hercem Josefem Trojanem. Po srpnové premiéře filmu Šarlatán mezi nimi došlo i na intimní doteky.

Hudebník nyní prozradil, že to tehdy bral s humorem. „Už jsme v té době věděli, že čekáme druhé dítě, a že je náš vztah šťastnej. Navíc jsem měl spoustu stresu s natáčením Tváře, tak jsem to moc neřešil,“ řekl v pořadu (Ne)blázni.

Haje ale překvapil zájem paparazzi fotografů, kteří si fotili, jak si dává oblečení na natáčení do auta. „Načež vyšla zpráva, že se od Emmy nejspíš stěhuju… V tu chvíli mi došlo, že i když pořád nechci žít normálně, tak na tom soukromí přeci jen něco je,“ dodal.

Témata: Emma Smetana