Ringo Čech poprvé promluvil o rozchodu! Proč už není s manželkou?

František Ringo Čech

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

11. března 2018 13:09

František Ringo Čech je znám jako umělec, politik, ale i věčný bohém, který na první pohled nevypadá, že by si s něčím dělal těžkou hlavu. Opak je ale pravdou a nyní poprvé přiznal, proč už není se svou manželkou.

"Teď jsem vlk samotář. Předtím jsem byl stádní vlk, běhal jsem se smečkou, ale víte sami, že divoká zvířata vždycky ty staré jedince vyštvou ze stáda. Takže já jsem vyhnanej ze stáda," prozradil v pořadu U tebe nebo u mě.

"Rodina je ekonomická jednotka a má děti. Dokud jsou děti, vozíme je do školy, kupujeme botičky, chodíme na třídní schůzky a tak dále. Pak začínají vyrůstat, ty máš vedle sebe partnera, kterej je fajn, ale už není vůbec nic, co o něm nevíš. Všechno jste si řekli, botičky už se žádný kupovat nejdou, tak se ten vztah samozřejmě změní v bratrskej. A přátelskej," dodal.

Podle svých slov je ale pyšný na to, že se se svou manželkou doposud nerozvedl. "Každý musel v životě překonat období, kdy chtěl vyměnit partnerku. Za lepší, mladší. Ale pánbůh mě ochránil. Já jsem zůstal u své manželky, a když dnes potkávám ty, co měnili za ty krásné manekýny a špičkové sportovkyně - jaký to jsou dneska starý baby, plesnivý -, říkám si: zaplať pánbůh, že jsem zůstal doma," tvrdí Ringo Čech.

Sám také přiznal, že je trochu špindíra a to je jedno z pozitiv, které vidí na tom, že je sám. "Nemusím si převlíkat košili každej týden, protože máme parfémy. Teď navíc smrdím olejovýma barvama...," dodal.

Podle svých slov si také zvyknul na nekvalitní stravu a živí se například konzervami. "Konzervy jsou takzvané nouzovky. Když nepeču, nešpikuju, negriluju, tak otevřu hnusnou konzervu a dám si ji s chlebem. Všechno je to hnusný," vysvětlil.

Témata: František Ringo Čech