Covid pozitivní Absolonová se smířila s osudem: Letos z toho nic nebude!

Monika Absolonová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. prosince 2020 8:43

U Moniky Absolonové se v minulém týdnu potvrdila nákaza koronavirem, což ale ve finále nijak nesouvisí s tím, že se musela rozloučit s tradiční pracovní náplní prosincových dní. Už je jasné, že letos z toho nic nebude.

Monika Absolonová se před pár dny dozvěděla něco, co by mnoha lidem na klidu rozhodně nepřidalo. Testy u ní potvrdily nákazu koronavirem, evidentně má ale štěstí na lehký průběh nemoci covidu-19.

I proto si může dovolit litovat toho, že se letos neuskuteční její tradiční sváteční šňůra. „Je mi strašně líto, že nejsou vánoční koncerty, rozsvěcení stromečku. Všechno tohle miluju. Vážně mě to mrzí a chybí mi to,“ svěřila se na sociální síti.

Není proto divu, že oblíbená zpěvačka už spřádá plány na příští rok, kdy už může být současná pandemie minulostí. „Věřím, že se potkáme příští rok,“ vzkázala fanouškům.

Absolonová se u příspěvku pochlubila fotkou s partnerem a syny. „Být doma a teď tuplovaně v tý izolaci, jen s touhle partou, je nejvíc. Tento prosinec bude jiný, ale i v týhle divnodobě si to můžeme udělat hezký,“ dodala.

Témata: Monika Absolonová