Rozvolnění hudebníkům nepomohlo! Pavel Callta potěší fanoušky jinak!

Pavel Callta

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz, ČTK

1. prosince 2020 17:46

Hudebníci, kterým ani mírnější protiepidemická opatření, na kterém přejde Česko od čtvrtka, neumožní koncerty s diváky v hledišti, vydávají pro své fanoušky alespoň alba a klipy. S novými nahrávkami přichází například Pavel Callta..

Callta potěšil své fanoušky třetím studiovým albem s názvem Jiná. Deska je opět kompletně autorská a mezi novými písněmi nechybí ani duet s Evou Burešovou Jako by byl náš poslední, který má nyní jako videoklip 5,5 milionů zhlédnutí. Na nahrávce je také první Calltova anglicky zpívaná píseň.

"I fight for you jsem napsal už v roce 2012. Česká verze této skladby se jmenuje Ztrácím se a vybral jsem ji jako pilotní singl, který dostal i obrazovou podobu," uvedl Callta. "Videoklip jsme natáčeli v Krkonoších v místě zvaném Lysečinky, kde jsme našli krásnou roubenku. Na podobném místě jsem točil i svůj úplně první videoklip na song Ve hvězdách," dodal.

Profesionálně se Callta začal věnovat hudbě v roce 2012 s prvním singlem Ve hvězdách a následně singlem Naštěstí. V červnu 2015 vydal své autorské debutové album Momenty.

Témata: Pavel Callta