Dvojnásobná matka Leichtová: Upřímný vzkaz všem ženám!

Kristýna Leichtová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. listopadu 2020 14:14

Kristýna Leichtová patří mezi slavné ženy, které se zvlášť k některým tématům s oblibou vyjadřují. Tentokrát to je feminismus, z jehož vlastním výkladem oblíbená herečka přišla. Co napsala na sociální síti?

Kristýna Leichtová už dávno není v první řadě herečkou, ale maminkou na plný úvazek. Letos přivedla na svět druhorozenou dceru za okolností, které dobře známe. Dokumentovala to ostatně i fotografiemi.

Tentokrát se pochlubila na sociální síti snímky, na kterých jí to velice sluší. Co k nim napsala? „Můj osobní výklad feminismu, je vlastně renesance ženy. Navrácení ženskosti v plné, bezpochybné a bezpodmínečné, síle. Žádné vyrovnávání se mužům v jejich mužnosti. A v první řadě vytváření nového života a přivádění ho na svět,“ uvedla na instagramu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Týna Le (@kristyna__leichtova)

Slova někdejší hvězdy seriálu Comeback prý poskytují návod k harmonii mezi oběma pohlavími. „Každá žena je unikátní, každá by si měla žít takový život, jaký chce, ale rozhodně by neměla být zpochybňovaná, protože je žena,“ konstatovala.

Podle Leichtové historie na ženách napáchala velké hrůzy. „Ale to už je naštěstí ve většině světa pryč. Jsme svobodné a silné budeme, když budeme plně věřit v ženu v nás,“ dodala.

Témata: Kristýna Leichtová