Hvězda Slunečné Lambora: Našel jediné pozitivum na šílené době!

Marek Lambora 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. listopadu 2020 17:11

Marek Lambora je momentálně na dosavadním vrcholu kariéry, proto ho jistě mrzí, že přišla koronavirová pandemie a připravila ho o některé pracovní příležitosti. Přesto dokázal najít jednu pozitivní věc.

Stejně jako naprostá většina herců prožívá i Marek Lambora období, kdy má nebývale mnoho času na mimopracovní aktivity. Proto kupříkladu vyráží na výlety, které dokumentuje fotografiemi na sociálních sítích.

Fanouškům přitom přiznává, že se současnou situací se není jednoduché vyrovnat. „Jediným pozitivem na této šílené době, je pro mě to, že si můžeme najít čas na věci, které jsme zanedbávali a které nás přitom tolik dobíjí!“ svěřil se na instagramu.

Mladému herci alespoň zůstává ještě práce pro televizi Prima, zatímco některé jeho kolegy v tomto týdnu uvrhla do nejistoty zpráva o avizovaném konci Ordinace v růžové zahradě v příštím roce.

Lambora na tom má svůj podíl. Hraje totiž v konkurenčním a úspěšném seriálu Slunečná, který konkurenta z lékařského prostředí připravil o primát ve sledovanosti.

Témata: Marek Lambora